TalentontheMove-keyvisual1.png
 

Talent on the Move zet zich in voor hedendaags en urban danstalent in Gelderland. Via verschillende platforms krijgt jong danstalent een kans zich verder te ontwikkelen, te laten zien aan publiek en andere dansfanaten te ontmoeten.

Talent on the Move is een initiatief van Cultuurmij Oost in samenwerking met Studio26, Stichting Kunst in Beweging, de Rijn IJssel dansopleiding Urban, Soul Selected, ArtEZ Bachelor Docent Dans en CultuurCollege. Met Talent on the Move willen we de mogelijkheden voor talentontwikkeling extra aandacht geven en danstalent stimuleren om van het aanbod gebruik te maken.

 
TalentontheMove-keyvisual1.png

Coaching & Vrije urban danstraining

Studio26 organiseert in samenwerking met de dansopleiding Urban van Rijn IJssel vrije danstrainingen en persoonlijke danscoaching voor dansers vanaf 15 jaar onder leiding van dans docent Ro Dhesi.

TalentontheMove-keyvisual2.png

show up!

De Bachelor Docent Dans van ArtEZ organiseert jaarlijks meerdere Show Up! Talentendagen. Krijg workshops, coaching en de gelegenheid om jouw presentatie in de grote theaterzaal te laten zien aan publiek.

TalentontheMove-keyvisual3.png

Soul cypher

Soul Selected organiseert in samenwerking met Studio26 het dansevent Soul Creation - de kerstspecial van het battle evenement Soulcypher - vol met battles, workshops en presentaties voor kinderen en jongeren.